Verblijf op vakantiehoeve
OpenHuis / SchoneSchaapjes

Verlang je naar een welverdiend weekendje weg in De Westhoek? Zoek niet langer, want Open Huis verwelkomt je met open armen! Of je nu op zoek bent naar een intiem vakantiehuis van 2 tot 4 personen of een ruim vakantiehuis van 20 tot ruim 30 personen, de gezellige vakantiehoeve/SchoneSchaapjes heeft alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijk verblijf. Ideaal voor grote groepen tot ruim 60 personen!

Naast de vele schapen op onze boerderij, vind je nog vele neerhofdieren terug zoals:
alpaca’s, geitjes, siereendjes, kippen, pauwen, fazanten, … Ook onze drie poezen en  twee border collies kunnen jullie ontmoeten in Open Huis.

Genieten op de schapenhoeve

Ontdek en beleef onze verschillende activiteiten in en rondom de vakantiehoeve 

Catering

Er is een vaste catering beschikbaar waar je een beroep op kunt doen voor groepen vanaf 10 personen. Interesse? Vraag naar onze menulijst!

Animaties

Ontdek onze mobiele escape game op www.krono-escape.be
Daarnaast bieden we ook andere animaties aan.
(Uitgestippelde wandeling/ kampvuur-avond/ ontdek de Westhoek met de Solex of Vespa / lachsessie/ bezoek aan een wijndomein/ bierproefsessie/...

Centrale ligging

Zin in een daguitstap? De vakantiehoeve is centraal gelegen aan het begin van de Westhoek. Dicht bij de kust, Nieuwpoort (25 km), Ieper (12 km), Brugge (30 km), Diksmuide (16 km), Roeselare (7 km).

Privé tuin/terras

Elke vakantiewoning heeft een grote privétuin en/of een privéterras, plus een aparte in- en uitgang. Tuinmeubilair, barbecue, zonneparasols, enzovoort zijn aanwezig.

Eén met de natuur

Wandel of fiets langs kronkelende paden tussen schapenweides, met een rechtstreekse verbinding naar de oude treinbedding, nu een provinciale fiets- en wandelroute. (= de Vrijbosroute)

Kinderplezier

Grote reuze zandbak, speelberg, grote trampoline, plaats om te voetballen en te basketballen, ... visvijver en grote natuurlijke zwemvijver ( vooral in de warme zomerdagen een échte troef), ... Dit alles op ons domein van 5,5 hectare groot.

Wellness

Je kunt ook onze wellnessruimte reserveren en genieten van onze biosauna, het bubbelbad of jezelf extra laten verwennen met een ontspannende massage. (Gelieve vooraf te reserveren.)

Ontdek onze (5) vakantiewoningen.

Laat de alledaagse drukte even achter je en geniet van een weekend vol rust en natuur op onze kindvriendelijke hoeve. Ontdek hieronder onze diverse vakantiehuisjes, elk met een uniek karakter en comfort om jouw verblijf extra speciaal te maken. 

Zonnehuis

Geniet in het ‘ZONNEHUIS’: comfortabel vakantieverblijf tot 19 personen. Zes luxe slaapkamers boven, 12 vaste slaapplaatsen en 9 slaapplaatsen op de mezzanines. Praktische keukeninrichting, zithoek met speksteenkachel, wifi, muziekinstallatie, beamer met scherm, …. Wijds uitzicht op de schapenweides.

Bovenhuis

Geniet van het prachtige uitzicht in het ‘BOVENHUIS’, een sfeervolle en comfortabele ruimte voor 4 personen.

Maanhuis & Huis aan het Water

Ervaar de ruimtelijke luxe van deze vakantiehuisjes, open tot in de nok. Ontdek het perfecte samenspel van comfort en elegantie in onze unieke accommodaties!

Vuurhuis

Het ‘Vuurhuis’ is het kloppend hart van ‘Open Huis’, een gezellig vakantiehuis vernieuwd tot een capaciteit van 31 personen met 14 aparte slaapkamers en eigen sanitair. Het ideale vakantiehuis dus voor grote groepen!

Grote groepen kunnen de leefruimte “De Orangerie” bijhuren.

Schone Schaapjes

Interesse voor verblijf op onze vakantiehoeve?

Wat zeggen ze over ons?

Wat zeggen ze over ons?

Hou me op de hoogte

Blijf op de hoogte van onze nieuwste evenementen en updates! Meld je aan voor onze nieuwsbrief.