Open Huis logo

Voor bedrijven & organisaties

Benieuwd wat Open Huis voor jou kan betekenen? Op deze pagina vind je een beknopt overzicht van onze mogelijkheden. Of je nu een boost wilt geven aan je team met een teambuilding, een vergaderruimte zoekt, een familiedag wilt organiseren of een (meerdaags -)seminarie plant, wij staan voor je klaar. Neem contact met ons op. Welkom!

Bedrijfsevenementen bij Open Huis

Open Huis is de ideale locatie voor de uitwerking van je geslaagd bedrijfs-event op maat. We houden rekening met je specifieke wensen en je vooropgestelde budget. We beschikken over een domein van 5,5 ha groot met twee grote waterelementen.

Op het domein van onze actieve schapenhoeve kunnen we je heel wat aanbieden: Uitgewerkte teambuilding + verzorgde catering en barvoorziening + mogelijkheid tot overnachting voor groepen tot 60 personen… Grote binnenruimtes en overdekt terras met wijds uitzicht op de natuurlijke omgeving. Grote parkeerzone op het domein zelf, voorzien van 6 elektrische laadpalen.

We werken ook samen met gespecialiseerde partners bij de uitwerking van originele en mooi uitgewerkte teambuildingactiviteiten.

familiedag-activiteiten

Investeer als bedrijfsleider in je mensen! Je werknemers waarderen het zeer dat hun dagelijkse inspanning gewaardeerd wordt. Samen met jou maken zij het bedrijf. Versterk de teamgeest en samenwerking tijdens een onvergetelijke familiedag. Nodig je werknemers uit samen met hun partners en kinderen voor een onvergetelijke familiedag in Open Huis. Wij werken alles voor je uit!

Ben je van plan om een teambuilding te organiseren in West-Vlaanderen? Ontdek dan onze teambuildingactiviteiten en de vele mogelijkheden binnen Open Huis. Van workshops tot leuke activiteiten, we bieden diverse mogelijkheden aan om de teamspirit te versterken.

Familiedag organiseren
Seminarie locatie

Interesse om een seminarie te organiseren op een unieke locatie met verschillende mogelijkheden? Open Huis Staden heeft alles te bieden om van jouw seminarie een onvergetelijke ervaring te maken.

Als jouw ideale feest of evenement niet in onze lijst staat, geen zorgen! Bij Open Huis zijn de mogelijkheden eindeloos. Neem contact met ons op en laat ons samen jouw perfecte evenement op maat samenstellen.

Trouwfeest

Hou me op de hoogte

Blijf op de hoogte van onze nieuwste evenementen en updates! Meld je aan voor onze nieuwsbrief.