Open Huis logo

Familiedag voor bedrijven

Investeer als bedrijfsleider in je mensen! Je werknemers waarderen het enorm dat hun dagelijkse inspanning gewaardeerd wordt. Samen met jou maken zij het bedrijf. Versterk de teamgeest en samenwerking tijdens een onvergetelijke familiedag. Nodig je werknemers uit samen met hun partners en kinderen voor een onvergetelijke familiedag in Open Huis. Wij werken alles voor je uit!

Projectiemogelijkheid in de grote zaal, uitgebreide catering en barvoorziening. Uitwerken van originele en leuke activiteiten voor het hele gezin op en rondom het domein van Open Huis, 5,5 ha groot. We kunnen eindigen met een creatief slotmoment bij de afsluit van een super geslaagde familiedag. Voor groepen vanaf 50 tot ruim 250 personen...

Dit alles op een unieke en heel rustige locatie, midden in de natuur.

Ruime parkeerzone op het domein zelf. Ook grote binnenruimtes + groot overdekt terras.

Totaal pakket voor jouw familiedag

Ben je op zoek naar een geschikte locatie voor je bedrijfsfeest of familiedag?

Dan stellen we graag Open Huis in Staden aan je voor. Bij ons geen standaard klassieke locatie en aanpak. Ieder feest of familiedag is uniek en werken wij samen uit. We houden rekening met uw wensen en ’t voorziene budget.

Vanaf 2024 werken we samen met sterke partners om ons aanbod nog te verruimen. 

Bedrijfsevenement organiseren

Onze locatie heeft heel wat te bieden. We streven ernaar unieke ervaringen te creëren, waarbij de teamgeest wordt versterkt. Maak vandaag nog een vrijblijvende afspraak om je groepsarrangement op maat te bespreken!

Wat bieden we aan?

Kwaliteit

We werken enkel met professionele mensen die sterk gemotiveerd zijn.

Originele keuken

Ook in het bereiden van onze gerechten gaan we creatief te werk. We hebben aandacht voor gezonde voeding en streekproducten.

Authenticiteit

We vinden authenticiteit en puurheid erg belangrijk. Ons domein met zijn unieke locatie biedt vele mogelijkheden.

Originaliteit

In samenspraak gaan we samen uitzoeken wat voor je bedrijf het beste is, zo bieden we een origineel concept aan op maat van je bedrijf.

Interesse om een familiedag te organiseren?

Hou me op de hoogte

Blijf op de hoogte van onze nieuwste evenementen en updates! Meld je aan voor onze nieuwsbrief.