Frans TAALKAMP, in combinatie met sport, spel en het leven op de BOERDERIJ,
telkens tijdens de paasvakantie

Dit jaar bieden we een unieke ervaring aan: een Franse taalweek voor kinderen van 8 tot 14 jaar gecombineerd met een boerderijvakantie. Kinderen beleven een speelse Franse taalervaring, waarbij ze worden aangemoedigd om Frans te durven spreken.

Maandag 14 april - 17 april 2025

Domein Schone Schaapjes

De Franse taalweek vindt plaats tijdens de paasvakantie en valt samen met de lammetjes periode op de boerderij van ‘Schone Schaapjes’ in Staden.

Wij kiezen bewust voor een ‘niet echt schoolse aanpak’. De kinderen worden ingedeeld in kleine groepjes volgens leeftijd en voorkennis van de Franse taal. De kinderen en jongeren ervaren deze midweek als een aangename en leerrijke vakantieweek.  Meer en meer kinderen kiezen voor de optie ‘INTERN’ en blijven overnachten in de vakantiewoningen van Open Huis onder begeleiding van de lesgeefsters/lesgevers. De avondactiviteiten zorgen voor een gezellige en familiale sfeer, met de apotheose op donderdag met de kampvuur-avond! 

Maaltijden + uitstap inbegrepen

Het team van Open Huis verzorgt lekkere maaltijden en gezonde tussendoortjes voor alle kinderen. (Wie niet blijft slapen mag ook een extra drankje of versnapering meebrengen, bij voorkeur met een ‘gezonde toets’.)

Jaarlijks maken we met de groep een leuke en interessante uitstap op woensdag. Eerdere bestemmingen waren onder andere Bellewaerde Park, ’t Buitenbeentje in Diksmuide, en Dierenpark De Zonnegloed. Dit jaar bezoeken we ‘Het kakelende kippenmuseum’ in Diksmuide.

Extern: € 220 per kind

Intern: € 395 per kind

Zijn er nog vragen?

Hou me op de hoogte

Blijf op de hoogte van onze nieuwste evenementen en updates! Meld je aan voor onze nieuwsbrief.