Trouwfeest op een unieke locatie met een 'persoonlijke toets'...

Op zoek naar een originele trouwlocatie in West-Vlaanderen? Bij Open Huis ben je aan het juiste adres. Ontdek de vele mogelijkheden!

Jouw mooiste dag bij 'Open Huis'!​

Deze sfeervolle en romantische schapenhoeve in Staden is de ideale locatie voor jouw trouwfeest.

Open Huis is ‘The place to be’ en biedt heel wat mogelijkheden op een domein van 5,5 hectare groot, heel rustig gelegen midden in de natuur…

Open Huis wil geen klassieke feestzaal zijn.  Je kunt er terecht voor een uniek feestconcept op maat: vanaf de ceremonie, de receptie tot en met het avondfeest. ’s Morgens kan je bij het ontbijtbuffet nagenieten van een super geslaagd trouwfeest…

Zo goed als alle trouwfeesten in Open Huis worden gecombineerd met verblijf in onze logiesruimtes.

Bij ons is elk feest anders en uniek! We luisteren graag naar jouw wensen en werken samen een feestconcept uit op maat binnen een vooropgesteld budget. Maak vrijblijvend een afspraak en ontdek ter plaatse de vele mogelijkheden.

Wij beperken bewust het aantal trouwfeesten per jaar zodat elk feest 100 % geslaagd is en we u een onvergetelijke dag of weekend kunnen bezorgen.
Reserveer daarom tijdig uw feestdatum.

Bijna alle gerechten worden zelf bereid met aandacht voor streek- en seizoensproducten. Open Huis staat voor: puurheid, authenticiteit, een originele en gezonde keuken met een vleugje wereldsmaak. Elkaar ontmoeten op een unieke locatie, waar je de natuur ruikt, hoort, ziet en voelt… Open Huis wordt gedragen door een team van gedreven mensen. Je wordt er telkens warm onthaald en voelt de familiale sfeer tijdens jouw feest.

Trouwfeest

Onze feestformules

Weet je nog niet 100% zeker wat je wil gaan doen? Geen probleem, onze feestformules kunnen jou al op weg helpen!
Uiteraard kan er ook een persoonlijk feestconcept op maat voor je worden uitgewerkt.

Feestelijk grillbuffet

We bereiden onze vis- en vlees gerechten op de Ofyr of bbq met lava-stenen. 'Live cooking' zorgt voor sfeer en gezelligheid.

3 buffetten menu

We verwerken uw lievelingsgerechten in een feestelijk buffet. Een uitgebreid groenteassortiment zorgt voor een gezonde toets...

Festival formule

Sfeer en gezelligheid troef!
Proef en geniet van de lekkere gerechtjes bij de verschillende eetstandjes.

Reis door de wereld

Culinaire verwennerij... Proef van onze originele en gezonde keuken met een vleugje wereldsmaak. 

Formule op maat

Heeft u heel specifieke wensen en verwachtingen. Neem dan contact met ons op. Wij werken samen een feestconcept uit op maat.

Samen maken we jouw grote dag onvergetelijk met een persoonlijk feestconcept om nooit te vergeten! Welkom!

Hou me op de hoogte

Blijf op de hoogte van onze nieuwste evenementen en updates! Meld je aan voor onze nieuwsbrief.