Open Huis logo

Schone Schaapjes 2024

Schone Schaapjes, de gezelligste familiebeurs van Vlaanderen, wordt wel eens gezegd…

Altijd tijdens het Pinksterweekend, noteer alvast deze data in je agenda:

zaterdagnamiddag 18, zondag 19 en maandag 20 mei 2024.

De ideale familie-uitstap voor het hele gezin! Ontdek ‘Schone Schaapjes’, geniet van de vele activiteiten, workshops, demonstraties en lekkernijen. Maak kennis met de vele originele standhouders.

Win 1 van de 3 gezinsvakanties  (waarde 3x €765). Voor meer info klik hier.

Katoos

Zaterdag 18 mei

Zondag 19 mei

Maandag 20 mei

Sfeerbeelden 2023

Dit jaar is “Schone Schaapjes” van zaterdag 18 – 20 mei 2024.

Er valt heel wat te beleven op dit familie-event, zowel voor jong als oud!

Schone Schaapjes standhouder

Standhouders

Ontdek een breed scala aan thema’s: Het buitenleven – natuur/tuin en decoratie – oude ambachten – kunstbeleving – tuinmachines – boerderijproducten – tentoonstelling neerhofdieren, siervogels en zangvogels, schapenrassen, alpaca’s, …

Springkastelen

Springkastelen

Voor de kleintjes is er een waar speelparadijs met reusachtige springkastelen op het speeldorp. Ondertussen kunnen ouders ontspannen op een van de gezellige terrassen, genietend van een verfrissend drankje en een heerlijk gerechtje… Zo is er voor iedereen wat wils op ons evenement!

Schone Schaapjes workshops

Workshops

Ontdek je creatieve kant tijdens de workshops op ons evenement! Demonstraties keramiek, vlechten met wilgetenen, kunstsmeden, hout- en lederbewerking, spinnen en vilten… Leer eenvoudige maar leuke dingen maken. Voor jong en oud, een kans om samen iets nieuws te creëren. Doe mee en geniet van de gezellige knutselsfeer!

Roofvogelshow

Roofvogelshow

Geniet en sta verwonderd tijdens deze professionele roofvogelshow. Deze show duurt 45 minuten en mag je zeker niet missen! Wanneer? Zaterdagnamiddag en op zondag en maandag is er zowel een show in de voor- als de namiddag.

Een sterke aanrader!

Circusshow

Doorlopend shows en optredens

In de circustent zijn er doorlopend gratis voorstellingen: circusartiesten, professionele acrobatie, jongleurs, muzikale acts en spektakel… Artiesten uit Italië, Argentinië, Brazilië en Frankrijk. Welkom en geniet samen met ons mee! Zowel voor de kids als de ouders en grootouders is dit de max!

Paard-stuntrijden

Paard-stuntrijden en nog meer...

Laat je verrassen door de spectaculaire paardenshows en paardenstuntrijden met Justien van ‘Un Cheval m’a dit’. Of geniet samen met de Fjordenpaarden op de paardenslede of de koets; zij vormen een vaste waarde op onze beurs. In dezelfde piste worden ook demonstraties schaapsdrijven en demo’s met speurhonden gehouden. Zeker komen kijken!

Tickets zijn enkel ter plaatse verkrijgbaar voor een vlotte toegang. Betaalterminals zijn aanwezig.

Voor elk gezin een gratis originele boodschappentas!

Winactie ter waarde van €2295

WIN één van de drie gezinsvakanties in OpenHuis vakantiehoeve, tijdens jouw bezoek aan ‘Schone Schaapjes’ (waarde = 3 x € 765 ): Hoe kan je deze gezinsvakantie winnen?

Hou me op de hoogte

Blijf op de hoogte van onze nieuwste evenementen en updates! Meld je aan voor onze nieuwsbrief.